דגים עם פולנטה ופטריות: Merluzzo con Polenta e Funghi
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דגים עם Polentan ופטריות: merluzzo con Polentan e Funghi יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, חמאה, ערבוב קמח מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, ו Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, המים וקמח התירס במחבת סאוט בגודל בינוני. מבשלים מעל חום נמוך ערבוב כל הזמן עם מקצף עד התערובת מתעבה (כ 1/2 שעה). לאחר הסרת מן החום מערבבים 1 - כפית חמאה ושמן זית 1 כפית.
במחבת מטוגנת, מבשלים את הפטריות על אש גבוהה עם 2 כפות שמן זית ו 1 כף חמאה במשך 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חום 1-שמן זית כף במחבת סאוט. קמח קל בקלה עם קמח מיידי.
מניחים את הדגים במחבת ומוסיפים 1-חמאת כף. לבשל במשך 3 דקות ולאחר מכן להתהפך.
מניחים את המחבת בתנור f 400 מעלות במשך 2 דקות כדי לסיים לבשל את הדג. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים תלולית קטנה של הפולנטה במרכז הצלחת.
מניחים את הבקלה ישירות על גבי הפולנטה.
מורחים חלק מהפטריות סביב הדגים ומטפטפים את שמן הזית והחומץ הבלסמי סביב קצה הצלחת.