דגים עם רוטב בסגנון רומסקו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו חבילות דגים עם רוטב romesco & veg, ג'ינג'ר מאודה דגים עם רוטב חנה בסגנון טרוי, ו ארוחת ערב: חזיר בסגנון רומסקו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים רוטב על דגים בצלחת רדודה; להפוך פרווה שווה שני הצדדים של כל פילה. מקררים 20 דקות. להשרות.
בינתיים, למזג הבא 4 מרכיבים בבלנדר עד חלקה; לשפוך לתוך קערה. מוסיפים פטרוזיליה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
להוסיף דגים למחבת; לבשל 6 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס