דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק, ו סויה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 858 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא שמן קנולה, עלי כוסברה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים שלמים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, ו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הדג במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
מניחים את הדגים על צלחת חסינת חום כי הוא גם גדול מספיק כדי להכיל את זה (צלחת עוגת זכוכית עובד היטב) וגם יתאים בתוך הספינה שלך, כיפוף הדגים מעט אם הוא ארוך מדי. דברים מחצית הג ' ינג 'ר בתוך חלל הדג ולהפיץ את הג' ינג ' ר שנותר על גבי הדג.
יוצקים מים לתוך ווק או קומקום ולהגדיר ספינת קיטור בווק או על שפת הקומקום. ודא שהמים לא נוגעים בתחתית הספינה. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מניחים את הצלחת מחזיקה את הדגים באוניית הקיטור, מכסים, ואדים במשך כ 8 דקות, עד פתיתי הדגים בקלות כאשר נבדק עם קצה הסכין.
בעוד הדגים מהבילים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, היין, ו 1 כף מים. תניח בצד.
כאשר הדג מוכן, בזהירות להסיר את הצלחת מן הספינה לשפוך את כל הנוזל שנצבר.
הנח את הגדוד והכוסברה על ראש הדג. במחבת קטנה, מחממים את השמן על חום גבוה עד שהוא חם אבל לא מעשן.
הסר את השמן מהחום ושופך אותו ישירות על בצל ירוק וכוסברה כדי "לבשל" אותם.
לטפטף את תערובת הסויה על הדגים ומגישים מיד.
רוב השווקים מוכרים דגים שכבר הוגדלו ונחרבו. אם דג לא נוקה, אתה יכול לשאול את מוכר הדגים כדי לנקות את זה בשבילך. כשאנחנו מגישים דג שלם במסעדות, אנחנו גם גוזמים את הסנפירים כי לדגים קל יותר לשרת בלעדיהם. עם זוג מספריים, לחתוך את הסנפירים משני צדי הדגים, מהבטן, ולאחר מכן את סנפירי הגב (אלה הפועלים לאורך הגב). לבסוף, לקצץ את הזנב על ידי חיתוך אותו לצורת V ולהבקיע את הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.