דגני קינואה חמים עם תפוחי סירופ מייפל
דגני קינואה חמים עם תפוחי סירופ מייפל עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 216 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, אגוז מוסקט טחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 16%. מתכונים דומים: דגני קינואה חמים עם תפוחי סירופ מייפל, דלעת צלויה עם סירופ מייפל ותפוחים, ו פנקייק חלב עם תפוחים סירופ מייפל.
הוראות
שלב תפוח ו 1/4 כוס מים במחבת קטנה; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה קינמון, אגוז מוסקט וציפורן; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 4 דקות או סתם עד שהם פריכים.
מסירים מהאש; לחשוף ולתת לעמוד.
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר גדול על אש גבוהה; מערבבים פנימה פתיתי קינואה ומלח. מבשלים 1 1/2 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר, ומניחים לעמוד 5 דקות או עד להסמכה קלה.
בזמן שדגני בוקר עומדים, החזירו את תערובת התפוחים לאש בינונית; מוסיפים סירופ, חמאה ווניל, תוך ערבוב רק עד שהחמאה נמסה.
מגישים תערובת תפוחים מעל דגני בוקר.