דד ברביקיו יום עמוס
דד ברביקיו יום עמוס המתכון מוכן בערך 8 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 366 קלוריות. 377 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו אבקת שום, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מושלם עבור חנוכה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 84%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: דד ברביקיו יום עמוס, עוגת יום עמוס, ו סלט יום עמוס.
הוראות
שלב טימין, פפריקה, פלפל, מלח, אבקת בצל, אבקת שום, קאיין וכמון בקערה קטנה; מניחים בצד. משפשפים את החזה כולו בעשן נוזלי, ואז משפשפים בתערובת תבלינים.
יוצקים רטבי ווסטרשייר וברביקיו לסיר איטי; מניחים מעל בשר בקר. מכסים ומבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות, עד שהמזלג רך.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבריסק. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 160 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.