דובדבן קלפוטי
צ'רי קלפוטי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, Cherry Clafouti, ו Cherry Clafouti (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° חמאה צלחת עוגה 9 אינץ'.
דובדבנים מסננים; מפזרים עם 1 כף. סוכר.
לטאטא ביצים וחלמון יחד בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים קמח בהדרגה, ערבוב כל הזמן עם מזלג עד משולב. מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר, מלח תמצית וניל. לאט להוסיף חלב, ערבוב, עד התערובת יוצרת בלילה דקה.
יוצקים חצי הבלילה לתחתית מחבת העוגה.
אופים עד המשרד ולהגדיר, על 10 דקות.
הסר מהתנור ולפזר דובדבנים על הבלילה.
יוצקים את הבלילה הנותרת על דובדבנים וחוזרים לתנור. מבשלים עד נפוח, משחימים קלות ולהגדיר באמצע, כ -25 דקות יותר. מגניב מעט על מתלה חוט. מנפים את הסוכר של קונדיטורים מעל קלפוטי, אם תרצה, ומגישים חמים.