דובדבן קלפוטי
Cherry Clafoutis לוקח מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1024 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, ו Cherry Clafoutis.
הוראות
חמאה וקמח אפייה, לפזר עם דובדבנים ושקדים קצוצים: מחממים התנור ל 350 ° F. חמאה וקמח קל 9x9 או 10x7 צלחת אפייה. פזר את הדובדבנים ואת השקדים החתוכים על תחתית המנה.
הפוך את הבלילה עם ביצים, סוכר, מלח וקמח:
לטאטא את הביצים וסוכרים יחד עד חלקה.
לטאטא את המלח והקמח עד חלקה.
מוסיפים את החלב, תמצית שקדים, ותמצית וניל.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה על הדובדבנים והשקדים החתוכים.
אופים ב 177° במשך 35-45 דקות או עד השחמה קלה ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי. בדוק על באמצע האפייה ואם העליון הוא מקבל משחימים היטב אוהל זה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
הסר מהתנור כדי להתקרר: כאשר אתה מושך אותו לשים של התנור זה יהיה להתנועע קצת וזה נורמלי.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. Clafoutis יהיה נפוח לא מעט יהיה deflate תוך קירור.
אבק עם אבקת סוכר: כאשר לקרר אבק clafoutis עם אבקת סוכר.