דובדבנים בקיאנטי עם קרם Mascarpone דבש
דובדבנים בקיאנטי עם קרם Mascarpone Honeyed נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים, דבש, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת תאנה דבש עם גבינת עיזים Mascarpone יוגורט קרם, בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים בקיאנטי, ו דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום מעט; ומבשלים במרץ 20 דקות או עד מופחת 1 1/4 כוסות.
יוצקים תערובת דובדבנים לתוך קערה; מכסים ומקררים 1 שעה או עד מקורר.
מערבבים יוגורט, גבינת מסקרפונה ודבש בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מחלקים תערובת דובדבנים באופן שווה בין 5 קערות קינוח קטנות; העליון כל מנה עם קרם mascarpone.
מקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.
מסקרפונה: אם טעמת פעם מסקרפונה, כנראה התאהבת במרקם הרך והקטיפתי ובטעם העשיר בחמאה. Mascarpone מיוצר כאשר תרבות מתווספת השמנת הכבדה כי הוא ברפרוף את חלב פרה. מקורו באזור לומברדיה בדרום איטליה, מסקרפונה אולי קיבל את שמו מן המילה המקומית עבור ריקוטה, mascherpa, שכן השניים דומים במרקם. מסקרפונה משמש בעיקר קינוחים, אבל זה גם מוסיף עושר פסטה ומנות מלוחות.