קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו דובדבנים מוקפצים עם גראפן ושקדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקלות קינמון, שקדים, גראפה וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו נבטי בריסל מוקפצים עם דובדבנים ושקדים מיובשים, סקאלופין ברווז עם דובדבנים מיובשים וגראפה, ו דובדבנים עם ריקוטה ושקדים קלויים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אחרי שביליתי זמן מה בדרום צרפת, באמת התאהבתי בפירות ואגוזים מסוימים מעורבבים יחד בקינוחים. אולי זה בגלל שקדים ודובדבנים הם למעשה שני פירות, כי אני מרגיש שהם שייכים יחד. או אולי, בפשטות, שילוב הטעמים של 2 המרכיבים הללו הוא שהופך אותם למושלמים (וגימור פשוט) לכל ארוחה. ניתן לשלב אותו עם סורבה או גלידה, תלוי במצב הרוח שלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
סורבהסורבה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מחממים מחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים 1 כף חמאה והשקדים. מערבבים לציפוי האגוזים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מוסיפים את הקינמון הטחון וזורקים לציפוי. טוסט עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
6
מעבירים את השקדים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחזירים את המחבת לחום בינוני ומאפשרים לה להתחמם שוב, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את 1 כף החמאה שנותרה וזורקים פנימה את הדובדבנים. מערבבים פנימה את מקלות הסוכר והקינמון. מבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב כך שהסוכר מתמוסס, ואז מסירים את המחבת מהחום. מוסיפים בזהירות את הגראפה ומחזירים בזהירות את המחבת לאש. צעד מעט אחורה מכיוון שהאלכוהול עלול לגרום למחבת להלה מעט. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזל הופך מעט סירופי, 1 עד 2 דקות נוספות
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
אלכוהולאלכוהול
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גרפהגרפה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
מסדרים את הדובדבנים ב -4 עד 6 קערות, מעליהם שקדים, נתז גראפה וכף נדיבה של סורבה לימון.
מרכיבים שתצטרך
סורבה לימוןסורבה לימון
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.