דובדבנים מכוסים בשוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו דובדבנים מכוסים בשוקולד. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 75 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתאים ל-60 ומחירו 13 סנט למנה מנות. 426 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, ציפוי של קונדיטוריות שוקולד, דובדבני מרשינו וסירופ תירס. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הקריאולית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). שוקולד קישואים ובטטה לחם עם שקדים ודובדבנים יבשים , עוגיית ספוג סוכר חום עם קרמלים מכוסים שוקולד וטורט שקדים עם שמנת ודובדבנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מסננים את הדובדבנים ומניחים על נייר סופג לייבוש.
בקערה בינונית מערבבים חמאה וסירופ תירס עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה סוכר קונדיטורים ולשים ליצירת בצק. מצננים להתיקשות במידת הצורך. עוטפים כל דובדבן בכ-1 כפית בצק. מצננים עד להתייצבות.
ממיסים ציפוי קונדיטורים בסיר כבד על אש נמוכה. טובלים כל דובדבן בגבעול שלו ומניחים על דפים מרופדים בנייר שעווה. מצננים עד להתייצבות מלאה. שומרים בכלי אטום במקום קריר. עדיף לאחר 1 או שבועיים.