דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 60 מנות עם 107 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת שמנת, קיצור, סירופ מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד, שוקולד לבן טבל דובדבנים עם שעועית וניל, ו שוקולד מריר-טבל דובדבנים טריים עם פיסטוק "בורות" (מתכונים דומים).
הוראות
בור דובדבנים דרך הצדדים, משאיר גבעולים שלמים. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים אגוזי לוז וסירופ. צינור לתוך דובדבנים.
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים שבבי וניל ו -5 כפיות מתקצרות בעוצמה של 70%. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה אחרת, לחזור עם צ ' יפס שוקולד חלב 3-1/2 כפיות קיצור. חזור על הפעולה עם שבבים חצי מתוקים וקיצור שנותר.
מחזיקים גבעולים, טובלים שליש מהדובדבנים הממולאים בשוקולד לבן מומס; אפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. חזור על הפעולה עם שאר הדובדבנים ושוקולד החלב ושוקולד חצי מתוק. טובלים את הדובדבנים המצופים לבן בפעם השנייה לכיסוי מלא; תן לעמוד עד להתייצבות.
מחממים מחדש את השוקולד המומס שנותר במידת הצורך.
מזלפים שוקולד לבן על דובדבנים טבולים בחלב או שוקולד חצי מתוק.
מזלפים חלב או שוקולד חצי מתוק על דובדבנים טבולים בשוקולד לבן. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.