קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד

דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 60 מנות עם 107 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת שמנת, קיצור, סירופ מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו דובדבנים ממולאים טבולים בשוקולד, שוקולד לבן טבל דובדבנים עם שעועית וניל, ו שוקולד מריר-טבל דובדבנים טריים עם פיסטוק "בורות" (מתכונים דומים).

הוראות

1
בור דובדבנים דרך הצדדים, משאיר גבעולים שלמים. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים אגוזי לוז וסירופ. צינור לתוך דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
אגוזי לוזאגוזי לוז
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים שבבי וניל ו -5 כפיות מתקצרות בעוצמה של 70%. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה אחרת, לחזור עם צ ' יפס שוקולד חלב 3-1/2 כפיות קיצור. חזור על הפעולה עם שבבים חצי מתוקים וקיצור שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחזיקים גבעולים, טובלים שליש מהדובדבנים הממולאים בשוקולד לבן מומס; אפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. חזור על הפעולה עם שאר הדובדבנים ושוקולד החלב ושוקולד חצי מתוק. טובלים את הדובדבנים המצופים לבן בפעם השנייה לכיסוי מלא; תן לעמוד עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולד חלבשוקולד חלב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מחממים מחדש את השוקולד המומס שנותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מזלפים שוקולד לבן על דובדבנים טבולים בחלב או שוקולד חצי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מזלפים חלב או שוקולד חצי מתוק על דובדבנים טבולים בשוקולד לבן. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו