דובדבנים-מרלו גרניטה
דובדבן-מרלו Granitan נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוז בטבור, קוביות קרח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: דובדבנים-מרלו גרניטה, אוכמניות מרלו גרניטה, ו עוגיות דובדבן מרלו.
הוראות
מערבבים מים וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקוביות קרח.
בעוד תערובת סוכר מגיע לרתיחה, לסדוק, ולסחוט מיץ מתפוז למדוד 1 כף ו 1/2 כוס, בהתאמה.
מניחים תערובת דובדבנים וסוכר בבלנדר; תהליך 1 דקה או עד pured, לעצור לפי הצורך כדי לגרד צדדים. מערבבים בקליפה, מיץ, מרלו; לשפוך לתוך מחבת מרובע 8 אינץ'. לכסות ולהקפיא 8 שעות או עד המשרד.
הסר תערובת מן המקפיא; לגרד תערובת שלמה עם מזלג עד רכות.