דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה
דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם דבש, גבינת מסקרפונה, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה, דובדבנים שלוקים ביין אדום, ו יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את היין, סוכר, גרידת תפוזים. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הדובדבנים ומחזירים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הדובדבנים הם רק רך, על 5 דקות.
יוצקים לתוך כוס או קערת נירוסטה כך דובדבנים לא לבשל יתר על המידה.
בקערה קטנה, לשלב את מסקרפונה עם הדבש.
הסר את רצועת גרידת התפוז מן הדובדבנים.
מגישים את הדובדבנים החמים ואת הסירופ בקערות או כוסות מגומחות, עם מנה גדולה של קרם מסקרפונה.
מגישים את קרם מסקרפונה עם פירות טריים חתוכים או פירות יער מעורבים במקום עם דובדבנים עלומים.