דובון שוקולד פופס
דובון שוקולד פופס דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך חתיכות דגנים מוכנות לאכול, סוכר, ציפוי ממתקים בטעם שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 15% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דובון שוקולד פופס, עוגיות דובון שוקולד, ו דובון.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח סוכר, חמאה, וניל וביצה עם כפית עד חלקה. מערבבים בקמח וקקאו. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
תנור חום כדי 191°. Shape בצק לתוך 20 (1 אינץ') כדורים 20 (3/4 אינץ'). כדי להפוך כל עוגייה, על גיליון עוגיות ungreased, לארגן 1 כדור גדול 1 כדור קטן עם צדדים נוגעים. הכנס על 1 1/2 אינץ 'של מקל עץ דרך מרכז כדור 1 אינץ' לתוך כדור קטן יותר. לחץ על תחתית זכוכית משוריינת על הבצק עד כ 1/4 עבה.
מניחים זוגות של כדורי בצק על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד סט. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים נייר שעווה על מגש. ממיסים ציפוי ממתקים לפי הוראות החבילה. ציפוי כפית על עוגיות; מניחים על נייר שעווה.
מוסיפים סוכריות גומי לאוזניים.
מוסיפים סוכריות שוקולד לידיים ולרגליים.
מוסיפים סוכריות קינמון לעיניים ולאף.