דומדמניות אדומות-תרנגולות קורניש מזוגגות ובצל פנינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לתרנגולות קורניש זיגוג אדום בצל פנינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 894 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לכי לחנות וקחי ג'לי דומדמניות, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תרנגולות קורניות מזוגגות דומדמניות, תרנגולות משחק קורנית מזוגגות רימון עם מלית לחם אורן אגוז ודומדמניות, ו תרנגולות קורניות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן. מערבבים 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
מניחים חצאי תרנגולת, צדדים בשרניים למעלה, במחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
אופים ב 425 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור, ומברשת תרנגולות עם חצי תערובת ג ' לי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
הסר מהתנור, ומברשת תרנגולות עם המחצית הנותרת של תערובת ג ' לי.
אופים ב 400 במשך 7 דקות או עד רשם מדחום 16
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים; לנקז. קמצוץ קצה גזע של כל בצל; להשליך קליפות. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, סוכר, 1 כף מיץ לימון, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל למחבת; לבשל 12 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.