דופק ושעועית עליונה
דופק ושעועית העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך נקניקיות knockwurst, זוג זרעונים קורנית ו / או מרז'ורם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הנקניקיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. נסו שעועית ירוקה העליון, שעועית ירוקה העליון, ו שעועית מטוגנת העליון (מתכונים דומים).
הוראות
נקניקיות מבשלות במים רותחים רדודים כדי לחמם דרך, לנקז ולמחוק, לחזור לתנור.
בעוד הנקניקיות מבשלות, פורסות את הבייקון לאלות ברוחב 1/2 אינץ'.
מוסיפים רסס של שמן זית למחבת ומחממים על חום בינוני גבוה. עבה לחתוך את דפיקות על זווית ולהוסיף אותם למחבת לצרוב בקצוות, להסיר את הנקניקיות ולהוסיף את הבייקון ולרנדר עד כמעט פריך אבל לא ממש.
הסר את הבייקון מן המחבת למגבת נייר כדי להתקרר אבל שומר את הטפטוף.
בצלחת תבשיל, מערבבים יחד את השעועית, שום, שאלוט ועונה עם הרבה פלפל שחור גס. להחליק את המנה ולנגב את הצדדים של המנה. לקנן את החתיכות של דופק לתוך השעועית, סידור אותם בכל רחבי התבשיל ומאפשר להם להציץ למעלה והחוצה קצת. נקד את השעועית ברוטב ווסטרשייר עבה. לפזר את צ ' ילי בצל ירוק ועשבי תיבול מעל התבשיל. לפזר את הבייקון על גבי ושימוש מברשת מאפה, נקודה עם כמה טפטופים. לכסות ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
אופים את התבשיל בתנור חם על אניה אפייה עד המשטח העליון הוא פריך כתמים תוסס בכל רחבי.
פורסים את הלחם החום לפרוסות עבות 1 אינץ'. על מחומם מחומם מחומם, להמיס 2 כפות חמאה לחם חום טוסט עד מעט משחי ופריך, להפוך את הלחם, וחוזר חלילה.