דיג בקרח, וטרוטה צרובה מהירה עם רילטות פורל מעושן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 124 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1493 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן מזון Perestroika יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פילה פורל, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Rillettes פורל מעושן, כוורת מעושנת-פורל Rillettes, ו טרוטת טרגון צרובה במחבת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.