דיווה קולדה
דיווה קולדה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתאים ל-2 ומחירו 1 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם קרם קוקוס, דובדבני מרשינו, אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט דיווה, עוגת פיג'מות דיווה, ו פסטה החורף של הדיווה המקומית (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר משלבים מיץ אננס, שרבט אננס ושמנת קוקוס. מערבבים עד חלקה.
יוצקים לכוסות ומגישים מעוטרים עם טריז אננס ודובדבן.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות מרתפי דרקון. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד מחרוזת של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.