דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים
דיונון מוקפץ עם חציל מטוגן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל חריף, פלחי לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה, סלט דיונון מוקפץ עם סלסה ורדה, ו דיונון מטוגן פו בוי עם אבוקדו ושמן צ'ילה שחור.
הוראות
מפזרים את פרוסות החצילים במלח ומניחים לעמוד על מתלה מעל תבנית אפייה עטופה במשך 20 דקות. לשטוף וללטף יבש.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את גופי הדיונון לאורך ולהניח אותם שטוח על משטח עבודה עם הקרביים כלפי מעלה. באמצעות קצה הסכין, להבקיע את הגופות ביהלומים 1/8 אינץ ' אלכסוניים, להיות בטוח שלא לחתוך את כל הדרך.
חותכים את הדיונון במגורים לאורכם.
בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה עם קורנפלור.
שים את panko בקערה רדודה העונה קלות עם מלח. לטבול את סיבובים חצילים בתערובת קורנפלור, להפיץ אותו דק עם האצבעות. לדלות את החצילים בפנקו, לחיצה על מנת לעזור פירורים לדבוק.
מעבירים את החציל לתבנית אפייה.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן קנולה עד מנצנץ.
מוסיפים מחצית החצילים ומטגנים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זהב פריך, על 5 דקות.
מסננים את החצילים על מגבות נייר ומפזרים קלות עם מלח. חזור עם החצילים הנותרים.
מעבירים את החצילים למתלה תיל וחמים בתנור.
יוצקים את השמן ומוחקים את המחבת.
להוסיף 3 כפות שמן למחבת וחום עד עישון.
מוסיפים חצי דיונון ומטגנים על חום גבוה עד מקופל קלות השחמה, על 4 דקות.
יוצקים את הדיונון וכל נוזל שהצטבר לתוך קערה.
הוסף 3 כפות נוספות של שמן למחבת; כאשר הוא מנצנץ, להוסיף את הדיונון הנותרים ומטגנים. להחזיר את כל הדיונון וכל נוזל שהצטבר למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה, על 2 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק, העונה עם מלח קאיין ומבשלים עד הבצל הירוק הם מכרז, על 1 דקה.
מעבירים את הדיונון ואת החצילים לצלחות.
מפזרים קשיו ומגישים עם טריזי לימון.