קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

דיונון עם רוטב ג'ינג'ר-סויה

דיונון עם רוטב ג'ינג'ר-סויה
דיונון עם רוטב ג'ינג'ר–סויה מרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם זנגביל, מירין, דיונוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, דיונון צלוי במרינדה שרי, ו שומשום שום ג'ינג'ר טבילה רוטב או מרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את רוטב הסויה, זנגביל, ומירין בקערה גדולה כדי להפוך את המרינדה. שמור 1/2 כוס המרינדה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הנח את הדיונון בנוזל הנותר, בעדינות פונה 4 פעמים מעיל בכל רחבי. להשרות את הדיונון במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
3
מחממים גריל כדי חם. גריל הדיונון במשך כ 4 דקות (5 דקות אם הם גדולים מ 1 אונקיה ליחידה). כל 30 שניות להעיף את הדיונון ומברשת על המרינדה השמורה. הדיונון יהפוך משקוף ללבן כשהוא יהיה מוכן, יהפוך לעדין וישחרר ניחוח עשיר. היזהר לא לבשל יתר על המידה; דיונון הופך גומי אם בגריל ארוך מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים באופן מיידי.
5
Reprinted with permission from The Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, And Wegetes by Tadashi Ono & Harris Salat. זכויות יוצרים © 2011 by Tadashi Ono and Harris Salat; food photographs copyright © 2011 by Todd Coleman. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ירוקירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הוסף הערות ההערות שלי
7
ערוך את ההערות שלי
8
בוצע