דיז' ון, מלוח ונבט חיטה קרום אצבעות עוף עם רוטב טבילה בחווה
דיז' ון, מלוח ונבט חיטה קרום אצבעות עוף עם רוטב טבילה בחווה לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 123 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חזה עוף, חרדל דיז'ון, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 95%. מתכונים דומים: אצבעות עוף חוות קריספי עם רוטב טבילה ברביקיו חווה, אצבעות עוף פליאו ורוטב טבילת דבש שום דיז'ון, ו חזיר קרום שקדים עם רוטב טבילת דבש דיז'ון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
חותכים את חזה העוף באלכסון לרצועות שטוחות רחבות ומתבלים במלח, לפי הטעם. בקערה גדולה משלבים את הדיז ' ון והיוגורט, זורקים פנימה את העוף ומערבבים לציפוי אחיד.
דופק, דופק, דופק את הקרקרים במעבד מזון עד שהם נראים כמו פירורים עדינים.
מוסיפים את נבט החיטה והשקדים הקלויים ודופקים עד לקבלת תערובת הומוגנית. שים את התערובת לתוך צלחת שטוחה רחבה.
מגלגלים את העוף הכבוש בתערובת זו, 1 חתיכה בכל פעם, לוחצים על תערובת הקרקר/נבט החיטה לקרום אחיד של כל נתח.
הניחו את העוף המוכן על מגש סדין המצויד במתלה. אפיית העוף על רשת תאפשר לאוויר להסתובב סביב העוף כדי לבשל אותו בצורה אחידה ולהפוך אותו לפריך.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל אך לא יבש, בערך 12 עד 15 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור לפלטת הגשה ומגישים עם רוטב הטבילה.
שלב את כל המרכיבים בקערה.
טובלים בזה את אצבעות העוף ואומרים יואו-וואו-וואו-וואו-וואו-וואו!