קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

דיז'ון-מרמלדה-חזיר אפוי מזוגג

דיז'ון-מרמלדה-חזיר אפוי מזוגג
דיז'ון-מרמלדה-חזיר אפוי מזוגג נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 970 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. אם יש לך חרדל דיז'ון, חזיר אפוי, ריבה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו חזיר אפוי מזוגג Dijon, סלמון בגריל עם זיגוג ריבה דיז'ון, ו סלמון צלוי עם ריבה-זיגוג Dijon (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים ירך חזיר לחתוך למטה במרכז פאן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לקצץ כל קליפה או עודף שומן חזיר עם סכין חדה. ציון מחוץ חזיר עם סכין חדה דפוס יהלום דקורטיבי (כפי שמוצג) ולהכניס ציפורן שלמה לתוך כל נקודת יהלום. מכסים את המחבת ואת החזיר עם רדיד אלומיניום כבד יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים חזיר במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הפוך זיגוג: להמיס מרמלדה כתומה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
להקציף חרדל Dijon ו 2 כפות. מים. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים כ 10 דקות, עד זיגוג מתעבה. שים את הזיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר בשר חזיר מהתנור ומעלה את טמפרטורת התנור ל-425F.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר רדיד אלומיניום כיסוי חזיר ומברשת זיגוג חם בכל רחבי בשר חזיר. להחזיר בשר חזיר לתנור ואופים חשופים עד זיגוג caramelizes, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר חזיר מהתנור, אוהל רופף עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם, ולתת לעמוד במשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)