דיז'ון, קרקר נבט חיטה אצבעות עוף עם רוטב טבילה החווה
Dijon, Saltine ו נבט חיטה אצבעות עוף מצופה ברוטב טבילה החווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, נבט חיטה, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו אצבעות עוף פריכות עם רוטב ברביקיו החווה, אצבעות עוף Paleo ורוטב טבילת דבש שום דיז'ון, ו חזיר מצופה שקדים עם רוטב טבילה דבש דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים את חזה העוף באלכסון לרצועות שטוחות רחבות ומתבלים במלח, לפי הטעם. בקערה גדולה, לשלב את דיז ' ון ואת היוגורט, לזרוק את העוף ומערבבים מעיל באופן שווה.
דופק, דופק, דופק את הקרקרים במעבד מזון עד שהם נראים כמו פירורים עדינים.
מוסיפים את נבט החיטה ושקדים קלויים ודופק עד שהוא תערובת הומוגנית. שים את התערובת לתוך צלחת שטוחה רחבה.
מגלגלים את העוף במרינדה בתערובת זו, 1 חתיכה בכל פעם, לחיצה על תערובת קרקר / חיטה לקרום באופן שווה כל חתיכה.
להניח את העוף מוכן על מגש גיליון מצויד מתלה. אפיית העוף על מתלה תאפשר לאוויר להסתובב סביב העוף כדי לבשל אותו באופן שווה ולהפוך אותו פריך.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד העוף מבושל דרך אבל לא יבש, על 12 עד 15 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור למגש הגשה ומגישים עם רוטב הטבילה.
מערבבים את כל החומרים בקערה.
טובלים את אצבעות העוף בזה ואומר yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmyyy!