דיז'ון שפמנון Cajun אפוי
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך חמאה, פילה שפמנון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: דיז'ון שפמנון אפוי, שפמנון קייג'ון אפוי, ו שפמנון קייג'ון אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים את השפמנון בתבנית אפייה רדודה; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים פרוסות בצל על הדג.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
מערבבים את המיונז, חרדל דיז 'ון, מיץ לימון, ושמן צ' ילה חם יחד בקערה.
מורחים את תערובת המיונז על הדגים.
החזירו את הדגים לתנור וצלו עד שהרוטב ישחה ותוסס, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.