דייסת שלושה זרעים עם ג'ינג'ר אוכמניות
דייסת שלושה זרעים עם ג'ינג'ר ואוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך זנגביל ידית, אוכמניות, חריצי כוסמת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. נסו דייסת קינואה עם אוכמניות ופקאנים, דייסת אמרנט אוכמניות ושמנת, ו דייסת זרעי צ'יה זהבה (מתכונים דומים).
הוראות
הלילה לפני שאתה מתכנן לשרת את הדייסה, לגחון בגסות כוסמת וקינואה בעבודת יד גרגר לטחון או מטחנת תבלינים.
להעביר את כוסמת טחון טרי קינואה לקערת ערבוב ומערבבים amaranth. מכסים עם שלוש עד ארבע כוסות מים חמים ומערבבים כף אחת מיץ לימון. אפשר את pseudocereals להשרות לפחות שתים עשרה שעות.
לנקז ולשטוף.להמס ghee בסיר כבד בגודל בינוני בתחתית מעל חום מתון, מערבבים ג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני על שלוש דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים כוסמת ספוג, קינואה ואמראנת, כמו גם מלח ים לא מזוקק וחלב שלם או שמנת כבדה.
מוסיפים מקל קינמון לסיר ומבשלים, ערבוב ברציפות במשך שמונה עד עשר דקות או עד הדייסה מבושלת דרך מעובה לטעמך.
הסר מקל קינמון מן דייסה, לקפל אוכמניות. להמתיק את הטעם עם סירופ מייפל או דבש, ומגישים עם חלב מלא נוסף או שמנת כבדה כפי שהוא מתאים לך.