קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

דייסת שלושה זרעים עם ג'ינג'ר אוכמניות

דייסת שלושה זרעים עם ג'ינג'ר אוכמניות
דייסת שלושה זרעים עם ג'ינג'ר ואוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך זנגביל ידית, אוכמניות, חריצי כוסמת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. נסו דייסת קינואה עם אוכמניות ופקאנים, דייסת אמרנט אוכמניות ושמנת, ו דייסת זרעי צ'יה זהבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הלילה לפני שאתה מתכנן לשרת את הדייסה, לגחון בגסות כוסמת וקינואה בעבודת יד גרגר לטחון או מטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כוסמתכוסמת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2
להעביר את כוסמת טחון טרי קינואה לקערת ערבוב ומערבבים amaranth. מכסים עם שלוש עד ארבע כוסות מים חמים ומערבבים כף אחת מיץ לימון. אפשר את pseudocereals להשרות לפחות שתים עשרה שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוסמתכוסמת
AmaranthAmaranth
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לנקז ולשטוף.להמס ghee בסיר כבד בגודל בינוני בתחתית מעל חום מתון, מערבבים ג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני על שלוש דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים כוסמת ספוג, קינואה ואמראנת, כמו גם מלח ים לא מזוקק וחלב שלם או שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
כוסמתכוסמת
AmaranthAmaranth
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים מקל קינמון לסיר ומבשלים, ערבוב ברציפות במשך שמונה עד עשר דקות או עד הדייסה מבושלת דרך מעובה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
דגנים חמיםדגנים חמים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר מקל קינמון מן דייסה, לקפל אוכמניות. להמתיק את הטעם עם סירופ מייפל או דבש, ומגישים עם חלב מלא נוסף או שמנת כבדה כפי שהוא מתאים לך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
דגנים חמיםדגנים חמים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים