דלורית אפויה עם תפוחים
דלעת אפויה עם תפוחים עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 92 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, אגוז מוסקט טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת מתובלת אפויה עם תפוחים וסירופ מייפל, דלעת קלויה עם תפוחים, ו סלט קינואה סתיו עם דלורית ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בתבנית אפיית זכוכית בגודל 13x9 אינץ ' (3 ליטר); מחממים בתנור 5 עד 7 דקות או עד מומסים.
מערבבים קינמון ואגוז מוסקט לחמאה מומסת.
להוסיף סקווש; לזרוק מעיל. מכסים בנייר כסף; אופים 20 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, סירופ וחומץ.
יוצקים תערובת תפוחים על סקווש. כיסוי; אופים 10 דקות. מערבבים; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד סקווש הוא רך. מערבבים לפני ההגשה ומפזרים פקאנים.