דלורית צלויה ומרק שאלוט
דלעת צלויה ומרק שאלוט יכול להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, זנגביל, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלורית צלויה ומרק שאלוט, פסטה צלויה עם שאלוט ובטרנו עם סקווש, ו סלט דלורית צלוי + רוטב שאלו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במחבת צלייה או מחבת ג ' לי רול; לזרוק היטב.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מגניב 10 דקות.
מניחים חצי תערובת סקווש וחצי מרק בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לסיר גדול. חזור על הנוהל עם תערובת סקווש הנותרים מרק. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם עירית ופלפל, אם תרצה.