קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות97
מגזין

דלורית צלויה עם בצל חריף

דלורית צלויה עם בצל חריף
דלעת קלוי סקווש עם בצל חריף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל, טאקוס דלורית קלויים עם בצל קרמל ופרמזן, ו דלורית צלויה וכרוב ניצנים עם חמוציות, תפוחים ובצל.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל, stirringoften, עד חרוך קלות ורכךאבל לא מתפרק, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מוסיפים פתיתי רדפפר וזורקים לשלב.
3
Removepan מן החום ומערבבים מיץ לייםכסף.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
בואו מגניב, ולאחר מכן לערבב גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
5
לעשות קדימה: בצל חריף יכול להיות made3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1
מחממים תנור ל 177°. Toasthazelnuts על תבנית אפייה קטנה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 6-8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בואו מגניב; קוצצים גס.
3
הגדל את טמפרטורת התנור ל 204°. סקווש לזרוק ושמן כוס 1/4 mediumbowl; העונה עם מלח ופלפל.מחלקים בין 2 גליונות אפייה rimmed;קערת מילואים. צלי, ללא הפרעה, untiltender, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חזור סקווש לקערה; להוסיף אגוזי לוז, פטרוזיליה, מנטה, מרג ' ורם,בצל חריף, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
העברת תערובת סקווש למגש גדולשימור, להתפורר גבינת עיזים מעל, וטפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'