דלורית צלויה עם בצל חריף
דלעת קלוי סקווש עם בצל חריף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל, טאקוס דלורית קלויים עם בצל קרמל ופרמזן, ו דלורית צלויה וכרוב ניצנים עם חמוציות, תפוחים ובצל.
הוראות
שמן חום במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל, stirringoften, עד חרוך קלות ורכךאבל לא מתפרק, 5-7 דקות.
מוסיפים פתיתי רדפפר וזורקים לשלב.
Removepan מן החום ומערבבים מיץ לייםכסף.
בואו מגניב, ולאחר מכן לערבב גרידת לימון.
לעשות קדימה: בצל חריף יכול להיות made3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 177°. Toasthazelnuts על תבנית אפייה קטנה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 6-8 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 204°. סקווש לזרוק ושמן כוס 1/4 mediumbowl; העונה עם מלח ופלפל.מחלקים בין 2 גליונות אפייה rimmed;קערת מילואים. צלי, ללא הפרעה, untiltender, 15-20 דקות.
חזור סקווש לקערה; להוסיף אגוזי לוז, פטרוזיליה, מנטה, מרג ' ורם,בצל חריף, ולזרוק לשלב.
העברת תערובת סקווש למגש גדולשימור, להתפורר גבינת עיזים מעל, וטפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.