דלעות גבינה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו בוטנים, צ'דר, תארזי גבינה, חתיכות קטנות של עלי פטרוזיליה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעות אפויות עם תרד, פטריות וגבינה, דלעת קרקר גבינה קש (חמישה מרכיב יום שישי), ו ארוגולה עם צנוניות, זרעי דלעת וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת הגשה קטנה עם נייר שעווה.
מגלגלים כל כף רמה קרה לארוז מזון גבינה לתוך כדור; מניחים על צלחת מצופה נייר שעווה. להכניס למקרר 10 עד 15 דקות לטיפול קל יותר.
עם סוף קיסם, לצייר רכסים סביב כדורים כדי לדמות דלעת. לטבול תחתית כדורי גבינה בבוטנים קצוצים.
ממש לפני ההגשה, הכנס חצאי בייגלה לתוך כדורי גבינה עבור גבעולי דלעת. לקשט עם פטרוזיליה עבור עלים. לאחסן במקרר.