קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

דלעת-Spice מרשמלו

דלעת-Spice מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרשמלו דלעת תבלינים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 36 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 151 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קינמון טחון, אבקת ג'לטין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת ספייס מרשמלו, דלעת תוצרת בית מרשמלו Spice, ו דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל לרסס תבנית אפייה סטנדרטית עם תרסיס בישול שאינו מקל, ולאחר מכן לשפשף בעדינות עם מגבת נייר כדי להפיץ את תרסיס ולהשאיר רק את הברק merest של שמן על הסדין. באופן דומה, לרסס קלות מרית קיזוז גדול ולהגדיר ליד המגש מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים את שלושת המרכיבים הראשונים בקערה בינונית ומערבבים עד מעורבב היטב וחלק. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים כמות שנייה של מים, סירופ תירס, מלח וסוכר בסיר 4 ליטר ומניחים מעל חום בינוני. כאשר תערובת רותחים, מברשת את הצדדים של המחבת מעל פני השטח העליון של הסירופ עם מברשת מאפה נקי, רטוב, או לכסות את הסיר עם מכסה במשך שתי דקות כדי לאפשר את העיבוי כדי להמיס כל גבישים מתמשכים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים ממתקים או מדחום קריאה מיידית לתוך הסירופ ולהמשיך לבשל, מבלי לערבב, עד סירופ מגיע 124° (כדור קשה).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר מחבת מחום ומערבבים בזהירות בתערובת דלעת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את התערובת לתוך הקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף whisk. במהירות לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק רופף או מגבת מטבח נקייה על מנת למנוע splatters, ולהגדיל בהדרגה את מהירות המיקסר כדי "גבוה".
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
תערובת שוט במשך 10 דקות. בתחילת הדקה האחרונה של ההצלפה, מפזרים זנגביל, קינמון וציפורן וממשיכים להצליף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
תערובת גרוטאות למחבת מוכנה להתפשט חלקה עם קיזוז משומן. הניחו את המרשמלו בצד, נחשפו, בטמפרטורת החדר לפחות 4 שעות ללילה לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
לפני חיתוך המרשמלו, לנפות את שלושת המרכיבים הנותרים יחד לקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
חותכים מרשמלו עם סכין משומנת קלות או חותך פיצה לשבור לחתיכות בודדות. לזרוק עם תערובת קורנפלור לחלוטין מעיל, רועד את עודף ככל האפשר. לאחסן במיכל אטום עם המכסה מעט פתוח עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
* זה קצת יותר מ 1 ¼ תיבות סטנדרטיות של נוקס ג ' לטין, כדי להיות בטוח לרכוש מספיק.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
12
** המחבר מספק מתכון לסירופ סוכר תוצרת בית כדי להחליף את סירופ התירס, אבל גרסת מתכון סירופ תירס סופקה למען קיצור.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
13
*** אבקת קארי היא התוספת שלי. אני אוהב את הדרך בה הוא מוסיף עוד שכבת טעם ו הערה מתובלת עדינה לממתקים המוגמרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות