דלעת-Spice מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרשמלו דלעת תבלינים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 36 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 151 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קינמון טחון, אבקת ג'לטין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת ספייס מרשמלו, דלעת תוצרת בית מרשמלו Spice, ו דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
קל לרסס תבנית אפייה סטנדרטית עם תרסיס בישול שאינו מקל, ולאחר מכן לשפשף בעדינות עם מגבת נייר כדי להפיץ את תרסיס ולהשאיר רק את הברק merest של שמן על הסדין. באופן דומה, לרסס קלות מרית קיזוז גדול ולהגדיר ליד המגש מוכן.
מערבבים את שלושת המרכיבים הראשונים בקערה בינונית ומערבבים עד מעורבב היטב וחלק. תניח בצד.
מערבבים כמות שנייה של מים, סירופ תירס, מלח וסוכר בסיר 4 ליטר ומניחים מעל חום בינוני. כאשר תערובת רותחים, מברשת את הצדדים של המחבת מעל פני השטח העליון של הסירופ עם מברשת מאפה נקי, רטוב, או לכסות את הסיר עם מכסה במשך שתי דקות כדי לאפשר את העיבוי כדי להמיס כל גבישים מתמשכים.
מניחים ממתקים או מדחום קריאה מיידית לתוך הסירופ ולהמשיך לבשל, מבלי לערבב, עד סירופ מגיע 124° (כדור קשה).
הסר מחבת מחום ומערבבים בזהירות בתערובת דלעת ג ' לטין.
יוצקים את התערובת לתוך הקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף whisk. במהירות לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק רופף או מגבת מטבח נקייה על מנת למנוע splatters, ולהגדיל בהדרגה את מהירות המיקסר כדי "גבוה".
תערובת שוט במשך 10 דקות. בתחילת הדקה האחרונה של ההצלפה, מפזרים זנגביל, קינמון וציפורן וממשיכים להצליף.
תערובת גרוטאות למחבת מוכנה להתפשט חלקה עם קיזוז משומן. הניחו את המרשמלו בצד, נחשפו, בטמפרטורת החדר לפחות 4 שעות ללילה לפני החיתוך.
לפני חיתוך המרשמלו, לנפות את שלושת המרכיבים הנותרים יחד לקערת ערבוב בינונית.
חותכים מרשמלו עם סכין משומנת קלות או חותך פיצה לשבור לחתיכות בודדות. לזרוק עם תערובת קורנפלור לחלוטין מעיל, רועד את עודף ככל האפשר. לאחסן במיכל אטום עם המכסה מעט פתוח עד שלושה ימים.
* זה קצת יותר מ 1 ¼ תיבות סטנדרטיות של נוקס ג ' לטין, כדי להיות בטוח לרכוש מספיק.
** המחבר מספק מתכון לסירופ סוכר תוצרת בית כדי להחליף את סירופ התירס, אבל גרסת מתכון סירופ תירס סופקה למען קיצור.
*** אבקת קארי היא התוספת שלי. אני אוהב את הדרך בה הוא מוסיף עוד שכבת טעם ו הערה מתובלת עדינה לממתקים המוגמרים.