דלעת אפוי זיטי
המתכון דלעת אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 594 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-461 אמרו שזה היה במקום. גשו לסופר וקנו מלח, נקניק, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דלעת-מרווה אפוי זיטי, דלעת אפוי זיטי עם מרווה, ו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה (
לבשל נקניק במחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני עד שומן הוא שניתנו על 8 דקות.
הסר מחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר ולהניח בצד. זרוק כל שומן מן המחבת עודף של 2 כפות.
מוסיפים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד רך; על 3 דקות. מערבבים פירה דלעת, ציר עוף ומרווה.
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז להנמיך את החום ומבשלים 5 דקות. מוסיפים שמנת ונקניק. מבשלים עד הרוטב מגיע יחד והוא מעובה מעט.
מוסיפים את הפסטה והפטרוזיליה המבושלות למחבת ומעבירים בעדינות את כל המרכיבים יחד למעיל. מחלקים את תערובת rigatoni בין 8 מוכן ramekins.
מפזרים את צמרות כל ramekin עם גבינת פרמזן ואופים במשך 35 דקות עד הציפוי הוא חום זהוב.