קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

דלעת אפוי זיטי

דלעת אפוי זיטי
המתכון דלעת אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 594 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-461 אמרו שזה היה במקום. גשו לסופר וקנו מלח, נקניק, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דלעת-מרווה אפוי זיטי, דלעת אפוי זיטי עם מרווה, ו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה (
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
8-אונקיה ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
לבשל נקניק במחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני עד שומן הוא שניתנו על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר ולהניח בצד. זרוק כל שומן מן המחבת עודף של 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד רך; על 3 דקות. מערבבים פירה דלעת, ציר עוף ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ציר עוףציר עוף
דלעת משומרדלעת משומר
שוםשום
בצלבצל
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז להנמיך את החום ומבשלים 5 דקות. מוסיפים שמנת ונקניק. מבשלים עד הרוטב מגיע יחד והוא מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
קרםקרם
רוטברוטב
מלחמלח
7
מוסיפים את הפסטה והפטרוזיליה המבושלות למחבת ומעבירים בעדינות את כל המרכיבים יחד למעיל. מחלקים את תערובת rigatoni בין 8 מוכן ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
8
מפזרים את צמרות כל ramekin עם גבינת פרמזן ואופים במשך 35 דקות עד הציפוי הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו