קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת סלטה ריקוטה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
הסר זרעים מ סקווש בלוט: באמצעות סכין שף חד, לקצץ פרוסה שטוחה קטנה מהחלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב שטוח. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון 1/2 " של כל סקווש, חושף את הזרעים. השתמש כף כדי לגרד זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
מניחים סקווש על תבנית אפייה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים כל דלעת עם 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
בינתיים, להכין את המילוי: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מזיע אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים אורז בר מבושל ואורז לבן מבושל למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מוסיפים פקאנים קצוצים, חמוציות מיובשות וסלטה ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
9
דברים כל סקווש בלוט עם כ 1/4 של תערובת מלית, אריזה מלית לתוך חלל סקווש ו mounding אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
10
טפטוף כל סקווש עם 1/2 כפית שמן זית ואופים עד סקווש הוא רך ומילוי חומים מעט, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)