קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת סלטה ריקוטה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר זרעים מ סקווש בלוט: באמצעות סכין שף חד, לקצץ פרוסה שטוחה קטנה מהחלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב שטוח. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון 1/2 " של כל סקווש, חושף את הזרעים. השתמש כף כדי לגרד זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
מניחים סקווש על תבנית אפייה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים כל דלעת עם 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להכין את המילוי: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מזיע אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים אורז בר מבושל ואורז לבן מבושל למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים פקאנים קצוצים, חמוציות מיובשות וסלטה ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
9
דברים כל סקווש בלוט עם כ 1/4 של תערובת מלית, אריזה מלית לתוך חלל סקווש ו mounding אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סכין קילוףסכין קילוף
10
טפטוף כל סקווש עם 1/2 כפית שמן זית ואופים עד סקווש הוא רך ומילוי חומים מעט, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן