זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת סלטה ריקוטה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר זרעים מ סקווש בלוט: באמצעות סכין שף חד, לקצץ פרוסה שטוחה קטנה מהחלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב שטוח. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון 1/2 " של כל סקווש, חושף את הזרעים. השתמש כף כדי לגרד זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוט
סכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
3
מניחים סקווש על תבנית אפייה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים כל דלעת עם 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להכין את המילוי: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מזיע אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים אורז בר מבושל ואורז לבן מבושל למחבת ומערבבים לשלב.