דלעת בלוט אפוי סוכר
דלעת בלוט אפוי סוכר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סקווש בלוט, סוכר חום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סקווש בלוט אפוי עם סוכר חום וחמאה, פרוסות סקווש בלוט אפוי עם סוכר חום ופקאנים, ו סקווש בלוט קלוי עם סוכר חום וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. season סקווש עם מלח ופלפל, לארגן בצד לחתוך במחבת אפייה 9-by-13 אינץ', לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 45 דקות.
מפזרים סקווש עם סוכר חום ואופים, חשוף, במשך 20 דקות, או עד הקצוות הם השחמה.
מסדרים סקווש על מגש הגשה; כפית כל סוכר נמס מחבת על סקווש. (אם הסוכר התקשה, להוסיף 1 כף. מים כדי לשחרר.)