דלעת בלוט ממולאת טופו
סקווש בלוט ממולא טופו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, גבינת פרמזן, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, סקווש בלוט ממולא, ו סקווש בלוט ממולא.
הוראות
שים את הדלעת בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה.
מוסיפים 1 כף שמיר, התזה של מים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד, חודרים את הפלסטיק והמיקרוגל עד למכרז, 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים, מערבבים, עד רך, 3 דקות. מערבבים בטופו ו 1/4 כפית מלח; לבשל, ללא הפרעה, 2 דקות, ואז לבשל, ערבוב, עד השחמה, 3 דקות יותר.
לדחוף את טופו ובצל לצד אחד של המחבת; מוסיפים חצי העגבניות לצד השני ומתבלים במלח. מבשלים, ערבוב העגבניות, 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת טופו ובצל.
מוסיפים חצי מהתרד ומעט מים ומערבבים עד שהתרד נבול. מערבבים ב 1 כף פרמזן ו 1 כפית מיץ לימון.
לזרוק את הפיטות, התרד שנותר, עגבניות, 3 כפות שמיר, 1 כף פרמזן, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות מיץ לימון, ומלח לטעום בקערה. כפית תערובת טופו לתוך הדלעת.