דלעת בלוט צלויה ומחית שום
קלוי צנובר סקווש ושום מחית לוקח סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. אם יש לכם כרישה, חמאה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 335 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 44%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם דלעת בלוט צלויה ומחית שום, דלעת בלוט ושטרודל שום קלוי, ו דלעת בלוט עם פודינג שום קלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הדלעת, הצדדים החתוכים כלפי מטה, בתבנית אפייה מזכוכית.
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ויוצקים מספיק מים לתבנית האפייה למילוי באמצע הדפנות (זה יעזור לאדות את הדלעת כדי שלא תתייבש, מה שמקל על מחית הבשר).
מניחים את השום עטוף בנייר כסף ישירות על רשת תנור. צולים את השום ואת סקווש עד רך מאוד, על 1 שעה. מגניב מעט.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת כבדה וקטנה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הכרישה והתפוח ומקפיצים עד שהם רכים פריכים, כ-6 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
גורפים את בשר דלעת הבלוט המקורר לקערה גדולה. בעזרת מחית תפוחי אדמה, מעכים את הבשר עד חלקה. פורשים את השום וסוחטים את בשר השום הקלוי למחית הדלעת.
מוסיפים את 6 כפות החמאה הנותרות ומועכים. מערבבים פנימה את הטימין ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מניחים את המחית בקערת הגשה ומעליהם מטגן תפוחים וכרישה.