קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

דלעת בלוטים ממולאת בקר

דלעת בלוטים ממולאת בקר
אם יש לכם בצל, מרווה שפשפה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 67%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בקר + דלעת בלוטים ממולאת פטריות, דלעת בלוטים ממולאת בקר טחון, ו דלעת בלוט ממולאת עם בקר טחון, כרוב וכרוב ניצנים.

הוראות

1
הפוך סקווש ב -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים מים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 50-60 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
בינתיים מבשלים בקר, בצל וסלרי על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והמרווה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע. מערבבים אורז.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מעבירים דלעת לתבנית אפייה. ממלאים חלל בתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
מוציאים מהתנור; מפזרים גבינה ואופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה