דלעת-ג'ינג'ר ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל דלעת-ג' ינג'ר ברים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו דלעת, וניל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר, פנקייק דלעת-ג'ינג'ר עם חמאת ג' ינג'ר, ו עוגת דלעת הצמד ג'ינג'ר עם קרם ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז 15x10x1-מחבת אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול; קמח קל. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים בר עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
אופים 20 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת וחמאה במהירות נמוכה עד מעורבב. הכה ב 1/2 כפית וניל. בהדרגה להכות אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, ו 1 עד 2 כפות חלב עד הציפוי הוא חלק ו להפיץ. כפור מקורר ברים.
מפזרים אגוז מוסקט. מקררים כ -30 דקות או עד סט. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. לאחסן במקרר.