דלעת ג'ינג'ר סקווש ומרק תפוחים
דלעת ג'ינג'ר סקווש ומרק תפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. וזה די טוב. נסו מרק דלורית עם חמאה משובצת, מרק דלורית זנגביל עם קרם פקאן חריף, ו עוגת סקווש עם חמאה משובצת (מתכונים דומים).
הוראות
פירס סקווש מספר פעמים עם קצה סכין חדה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
חותכים סקווש במחצית לאורכו; להסיר זרעים וממברנה עם כף. לקלף סקווש, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, סקווש ותפוח למחבת; לטגן 3 דקות.
מוסיפים מרק ומקל קינמון; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. זרוק מקל קינמון.
מניחים חצי מרק בבלנדר, ומעבדים עד חלקה.
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם מרק שנותר. החזר מרק למחבת. מערבבים במיץ לימון, ומבשלים על אש נמוכה 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.