דלעת חורף עם מילוי משמש
סקווש חורף עם מילוי משמש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פלפל טחון, בצל, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: בייבי סקווש חורף עם תפוז מתובל מלית דומדמניות, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים farfel, בצל, סלרי, שום ו sauté במשך שש דקות או עד רך מאוד.
מוסיפים את המניה, משמשים, קשיו ומבשלים במשך 12 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים פטרוזיליה ופלפל.
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה או תבשיל רדוד.
הוסף מים כדי לכסות 1 אינץ ' של הסקווש. ריסוס סקווש העור בקלילות עם שמן צמחי.
אופים במשך 20 דקות, עד חצי מבושל (עדיין קשה למדי). זה יכול להיעשות במיקרוגל גם, בישול על גבוה במשך 10-12 דקות.
הסר סקווש מהתנור, פנה זקוף ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות. למלא כל חצי סקווש עם מלית.
אופים במשך 50 דקות או עד סקווש רך (בקלות פירסינג עם סכין).