דלעת חמאה קארי וביסק תפוחים
דלעת חמאה קארי וביסק תפוחים עשויים להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 633 קלוריות. מתכון ללא גלוטן, שלם 30 וטבעוני זה מגיש 8 . זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. צאו לחנות ואספו שמן זית, צנוברים, רוטב קארי בינוני-חם ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 85%, המנה הזו אדירה. נסו מרק סקווש קארי, מרק סקווש קארי, ו קארי דלורית סקווש ביסק על ידי: ג'ניפר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים דלעת על תבנית עם נייר אפייה חתוך כלפי מטה.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד שהעור משתחרר מהבשר, כ -40 דקות.
מחממים שמן זית בסיר 5 ליטר על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות.
הוסף ציר ירקות, רוטב קארי ותפוחים לסיר; מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
חותכים דלעת לקוביות בגודל 1 אינץ'; מוסיפים לסיר. מביאים את התערובת שוב לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים, תוך ערבוב אחת ל -15 דקות, עד שהדלעת רכה ומתפרקת בקלות בעת ערבוב, כ -2 שעות.
מסירים את הסיר מהאש ומערבבים מרק עם בלנדר טבילה עד למחית מלאה.
יוצקים קרם קוקוס למרק; ממשיכים לערבב עד לקבלת קרם. מעל כל מנה צנוברים קלויים וכמה עלי כוסברה.