קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה

דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה
המתכון דלעת פרנץ ' טוסט ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1293 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן על חום גבוה ומבשלים, מבלי לערבב, עד ענבר חום, על 8 דקות. לאט לאט לטאטא את קרם חם, מחית אוכמניות וליקר ומבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
(מקרטון)(מקרטון)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום וקצף בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בואו ניגש לטמפרטורת החדר.
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לטאטא יחד את הביצים, סוכר ומלח בתבנית אפייה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את מחית הדלעת, תבלינים טחונים, חלב, 1/4 כוס של שמנת כבדה, וניל ורום וקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
שים 4 פרוסות של הלחם בתערובת פודינג ולתת לשבת 2 דקות. בזהירות להפוך את הפרוסות ולתת לשבת עד הלחם ספוג לחלוטין, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
10
בעוד הלחם הוא השרייה, חום 3 כפות של החמאה ו 1 כף השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד התערובת מתחילה לרחוש. מבשלים את 4 פרוסות הלחם עד חום זהוב על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר ולחזור על התהליך עם חמאה, שמן הנותרים 4 חתיכות של לחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שלב את mascarpone הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד החזיק, לנצח עד רך וחלק. לגרד את התערובת לתוך קערה ולקפל כמה כפות של רוטב blackberry-קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
שים את הרוטב לסיר קטן על חום נמוך וחום או לשים אותו במיקרוגל לרגע או כך רק כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
הסר את הטוסט הצרפתי מהתנור ולסדר אותם על מגש הגשה. למעלה 4 פרוסות של הטוסט עם מנה גדולה של פטל שחור-קרמל מסקרפונה וכמה אוכמניות. מכסים עם הנותרים 4 חתיכות של טוסט טפטוף כל אחד עם קצת רוטב קרמל אוכמניות חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מפזרים סוכר של ממתקים, מקשטים עם sprig מנטה טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מנטה טרייהמנטה טרייה

מרכיבים

1פיינטאוכמניות, חצוי לאורכואוכמניות, חצוי לאורכו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית אוכמניותמחית אוכמניות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ליקר אוכמניותליקר אוכמניות82 כפות חמאה מומסתחלה יום ישן, פרוס 1/2 אינץ ' עבהחלה יום ישן, פרוס 1/2 אינץ ' עבה4קצת קישואים קצוציםסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1גבינת פרמזן מגוררתרום כההרום כהה4larges(חלקית &)(חלקית &)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחולקתשמנת כבדה, מחולקת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמסקרפונה, בטמפרטורת החדרמסקרפונה, בטמפרטורת החדר1sprigמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית דלעתמחית דלעת0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח משובחמלח משובח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא ועוד במידת הצורךחלב מלא ועוד במידת הצורך