דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה
דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 1293 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. אם יש לכם אוכמניות, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה, Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, ו טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן על חום גבוה ומבשלים, מבלי לערבב, עד ענבר חום, על 8 דקות. לאט לאט לטאטא את קרם חם, מחית אוכמניות וליקר ומבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות.
הסר מהחום וקצף בתמצית הוניל.
בואו ניגש לטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים תבנית אפייה בתנור.
לטאטא יחד את הביצים, סוכר ומלח בתבנית אפייה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את מחית הדלעת, תבלינים טחונים, חלב, 1/4 כוס של שמנת כבדה, וניל ורום וקציף עד חלקה.
שים 4 פרוסות של הלחם בתערובת פודינג ולתת לשבת 2 דקות. בזהירות להפוך את הפרוסות ולתת לשבת עד הלחם ספוג לחלוטין, על 2 דקות יותר.
בעוד הלחם הוא השרייה, חום 3 כפות של החמאה ו 1 כף השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד התערובת מתחילה לרחוש. מבשלים את 4 פרוסות הלחם עד חום זהוב על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר ולחזור על התהליך עם חמאה, שמן הנותרים 4 חתיכות של לחם.
שלב את mascarpone הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד החזיק, לנצח עד רך וחלק. לגרד את התערובת לתוך קערה ולקפל כמה כפות של רוטב blackberry-קרמל.
שים את הרוטב לסיר קטן על חום נמוך וחום או לשים אותו במיקרוגל לרגע או כך רק כדי להתחמם דרך.
הסר את הטוסט הצרפתי מהתנור ולסדר אותם על מגש הגשה. למעלה 4 פרוסות של הטוסט עם מנה גדולה של פטל שחור-קרמל מסקרפונה וכמה אוכמניות. מכסים עם הנותרים 4 חתיכות של טוסט טפטוף כל אחד עם קצת רוטב קרמל אוכמניות חם.
מפזרים סוכר של ממתקים, מקשטים עם sprig מנטה טרי ומגישים.