קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה

דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה
דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 1293 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. אם יש לכם אוכמניות, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה, Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, ו טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן על חום גבוה ומבשלים, מבלי לערבב, עד ענבר חום, על 8 דקות. לאט לאט לטאטא את קרם חם, מחית אוכמניות וליקר ומבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
ליקרליקר
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
הסר מהחום וקצף בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בואו ניגש לטמפרטורת החדר.
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
לטאטא יחד את הביצים, סוכר ומלח בתבנית אפייה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
8
מוסיפים את מחית הדלעת, תבלינים טחונים, חלב, 1/4 כוס של שמנת כבדה, וניל ורום וקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
תבליניםתבלינים
חלבחלב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
שים 4 פרוסות של הלחם בתערובת פודינג ולתת לשבת 2 דקות. בזהירות להפוך את הפרוסות ולתת לשבת עד הלחם ספוג לחלוטין, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
10
בעוד הלחם הוא השרייה, חום 3 כפות של החמאה ו 1 כף השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד התערובת מתחילה לרחוש. מבשלים את 4 פרוסות הלחם עד חום זהוב על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר את תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר ולחזור על התהליך עם חמאה, שמן הנותרים 4 חתיכות של לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
12
שלב את mascarpone הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד החזיק, לנצח עד רך וחלק. לגרד את התערובת לתוך קערה ולקפל כמה כפות של רוטב blackberry-קרמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
שמנת כבדהשמנת כבדה
אוכמניותאוכמניות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
13
שים את הרוטב לסיר קטן על חום נמוך וחום או לשים אותו במיקרוגל לרגע או כך רק כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
הסר את הטוסט הצרפתי מהתנור ולסדר אותם על מגש הגשה. למעלה 4 פרוסות של הטוסט עם מנה גדולה של פטל שחור-קרמל מסקרפונה וכמה אוכמניות. מכסים עם הנותרים 4 חתיכות של טוסט טפטוף כל אחד עם קצת רוטב קרמל אוכמניות חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
אוכמניותאוכמניות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קרמלקרמל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מפזרים סוכר של ממתקים, מקשטים עם sprig מנטה טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מנטה טרייהמנטה טרייה

מרכיבים

1פיינטאוכמניות, חצוי לאורכואוכמניות, חצוי לאורכו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית אוכמניותמחית אוכמניות2(יכול להיות או להרחיק)ליקר אוכמניותליקר אוכמניות8פרוסותחלה יום ישן, פרוס 1/2 אינץ ' עבהחלה יום ישן, פרוס 1/2 אינץ ' עבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום כההרום כהה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, מחולקתשמנת כבדה, מחולקת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמסקרפונה, בטמפרטורת החדרמסקרפונה, בטמפרטורת החדר1sprigמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית דלעתמחית דלעת0(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא ועוד במידת הצורךחלב מלא ועוד במידת הצורך