דלעת, כרוב, נזיד שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 193 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרוב לקינטו, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו שעועית שחורה, Hominy, ותבשיל כרוב, שעועית שחורה מתובלת, תבשיל Hominy וכרוב, ו אפונה שחורה ונזיד כרוב. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית מעל חום בינוני בסיר מרק. מבשלים בצל עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שום דלעת חתוכה לקוביות ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את מרק הבשר, עגבניות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז הופכים את החום לנמוך ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(טעם מקורי)
צרור תרד טרי (בערך
3
בעוד המרק מתבשל, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב