קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

דלעת, כרוב, נזיד שעועית שחורה

דלעת, כרוב, נזיד שעועית שחורה
דלעת, כרוב, נזיד שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 193 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרוב לקינטו, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו שעועית שחורה, Hominy, ותבשיל כרוב, שעועית שחורה מתובלת, תבשיל Hominy וכרוב, ו אפונה שחורה ונזיד כרוב. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית מעל חום בינוני בסיר מרק. מבשלים בצל עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שום דלעת חתוכה לקוביות ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את מרק הבשר, עגבניות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז הופכים את החום לנמוך ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
בעוד המרק מתבשל, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
5
מסננים למסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לאחר המרק מבושל במשך 15 דקות, מוסיפים את כרוב, בשר חזיר, שעועית שחורה; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את חומץ שרי סורל; להסיר סיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
סורל.סורל.
כרובכרוב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף