קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

דלעת ממולאת יתר עם לחם תירס, תפוחים ונקניקיית הודו עם סוביניון בלאן

דלעת ממולאת יתר עם לחם תירס, תפוחים ונקניקיית הודו עם סוביניון בלאן
דלעת ממולאת יתר עם לחם תירס, תפוחים ונקניקיית הודו עם סוביניון בלאן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 556 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גרידת תפוז, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: דלעת ממולאת יתר עם לחם תירס, תפוחים ונקניקיית הודו עם סוביניון בלאן, עוגות יין סוביניון בלאן, ו סוביניון בלאן אפרסק סנגריה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את המכסה של הדלעת ומניחים אותו בצד. משוך את הזרעים ומיתרים מתוך הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
3
מברישים את הבשר הפנימי עם חמאה מומסת, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
4
מניחים דלעת על מדף צלייה להגדיר בתוך מחבת; אופים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בצל, סלרי, שום, תפוחים, זרעי סלרי וזרע שומר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
זרעי שומרזרעי שומר
תפוחתפוח
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
7
מפזרים גרידה כתומה ו 2 כפות כל פטרוזיליה ומרווה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידה כתומהגרידה כתומה
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרווהמרווה
8
מוסיפים את נקניק הקרקע, לשבור את הבשר עם כף עץ, חום עד כבר לא ורוד, על 10 דקות. Deglaze המחבת עם יין, לבשל למטה 2 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. מערבבים בקרם, לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
תיבולתיבול
אלכוהולאלכוהול
קרםקרם
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
לגרד את תערובת נקניק לתוך קערה גדולה לקפל את לחם התירס. בהדרגה להתמזג ביצים מרק עוף, עד המילוי הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
לחם תירסלחם תירס
מילוימילוי
נקניקנקניק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיף פטרוזיליה ומרווה שנותרו. למלא את הדלעת במילוי, לחזור לתנור, ולאפות 20 דקות עד הביצים מבושלים ואת המילוי יש מעלית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
דלעתדלעת
ביצהביצה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים מלית בקערת הדלעת עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS