דלעת מסקרפונה פאי
דלעת מסקרפונה פאי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת, תמצית ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים 1/4 כוס מי קרח; דופק עד שהבצק מתחיל להתקבץ, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח עד 12 אינץ ' עגול.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ ' מעבר שפה. קצוות מכווצים. הצינה קרום בעת ביצוע מילוי.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח דלעת וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים ו-7 המרכיבים הבאים ומכים עד מעורבב.
מוסיפים גבינת מסקרפונה ומכים רק עד שהתערובת חלקה.
לאפות עוגה עד פודינג מוגדר, על 55 דקות.
להעביר עוגה למתלה וקריר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף וצינה.
מערבבים מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, פעימה לפסגות רכות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.