קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת מק 'N' גבינה מ 'להמס: האמנות של מקרוני & גבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא סוכר דלעת, מלח ים, נקניק חזיר קל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים מעגל מהחלק העליון של הדלעת בזווית של 45 מעלות, הדרך שבה היית לחתוך לפתוח דלעת כדי להפוך את ג'ק-o' -פנס, ולהניח בצד. לגרוף את הזרעים ומיתרים כמיטב יכולתך. בנדיבות מלח ופלפל החלק הפנימי של הדלעת, פופ העליון בחזרה על זה, למקם אותו על צלחת אפייה מעוטרת (מאז הדלעת עשויה לדלוף או לבכות קצת), ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. אם הנקניקיות נמצאות בתרמילים שלהם, להסיר את הבשר ולהשליך את התרמילים. פורר את בשר הנקניק לחתיכות קטנות ומבשל עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד להתקרר. זרוק את הטפטוף, או לחסוך לרוטב או מה שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
גם בעוד הדלעת אופה, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים דרך מסננת ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
בקערה, לזרוק יחד את Fontina, Gruyère, נקניק, פסטה, בצל ירוק, ועשבי תיבול. לאחר הדלעת נעשית אפייה, להוציא אותו מהתנור ולמלא אותו עם מקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יוצקים את השמנת על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
9
מניחים את החלק העליון על הדלעת ואופים במשך 1 שעה, לוקח את החלק העליון במשך 15 הדקות האחרונות כך הגבינה על גבי המילוי יכול חום כראוי. אם הקרם העליון עדיין נראה קצת מתנדנד ונוזלי מדי, לתת לו עוד 10 דקות בתנור. הקרם עשוי לבעבע קצת, וזה בסדר.אם הדלעת מתפצלת בזמן האפייה, כפי שקורה מדי פעם, להיות אסיר תודה לך להגדיר אותו בתבנית אפייה מעוטרת ולהמשיך לאפות כרגיל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
חותכים אותו למקטעים ומגישים אותם, או פשוט לגרוף את הקרביים עם חתיכות של בשר הדלעת לכל מנה. כך או כך הוא פשוט גנדרן. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
2
זוגות יין: לבן Rhône עמק תערובות, Viognier, שרדונה oaky, שמפניה
מרכיבים שתצטרך
ViognierViognier
שמפניהשמפניה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)