דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת מק 'N' גבינה מ 'להמס: האמנות של מקרוני & גבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא סוכר דלעת, מלח ים, נקניק חזיר קל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים מעגל מהחלק העליון של הדלעת בזווית של 45 מעלות, הדרך שבה היית לחתוך לפתוח דלעת כדי להפוך את ג'ק-o' -פנס, ולהניח בצד. לגרוף את הזרעים ומיתרים כמיטב יכולתך. בנדיבות מלח ופלפל החלק הפנימי של הדלעת, פופ העליון בחזרה על זה, למקם אותו על צלחת אפייה מעוטרת (מאז הדלעת עשויה לדלוף או לבכות קצת), ואופים במשך 45 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. אם הנקניקיות נמצאות בתרמילים שלהם, להסיר את הבשר ולהשליך את התרמילים. פורר את בשר הנקניק לחתיכות קטנות ומבשל עד להשחמה קלה.
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד להתקרר. זרוק את הטפטוף, או לחסוך לרוטב או מה שיש לך.
גם בעוד הדלעת אופה, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מסננים דרך מסננת ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
בקערה, לזרוק יחד את Fontina, Gruyère, נקניק, פסטה, בצל ירוק, ועשבי תיבול. לאחר הדלעת נעשית אפייה, להוציא אותו מהתנור ולמלא אותו עם מקרוני וגבינה.
יוצקים את השמנת על המילוי.
מניחים את החלק העליון על הדלעת ואופים במשך 1 שעה, לוקח את החלק העליון במשך 15 הדקות האחרונות כך הגבינה על גבי המילוי יכול חום כראוי. אם הקרם העליון עדיין נראה קצת מתנדנד ונוזלי מדי, לתת לו עוד 10 דקות בתנור. הקרם עשוי לבעבע קצת, וזה בסדר.אם הדלעת מתפצלת בזמן האפייה, כפי שקורה מדי פעם, להיות אסיר תודה לך להגדיר אותו בתבנית אפייה מעוטרת ולהמשיך לאפות כרגיל.
חותכים אותו למקטעים ומגישים אותם, או פשוט לגרוף את הקרביים עם חתיכות של בשר הדלעת לכל מנה. כך או כך הוא פשוט גנדרן. מלח ופלפל לפי הטעם.
זוגות יין: לבן Rhône עמק תערובות, Viognier, שרדונה oaky, שמפניה