דלעת מרק תירס קלוי
דלעת מרק תירס קלוי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה באדובו, ג' ינג'ר, סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס קר עם סלט תירס קלוי, מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי, ו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיף את הצ ' יפוטלה, דלעת ומים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הדלעת היא מכרז לחלוטין, על 30 דקות.
להוסיף יותר מרק או מים לפי הצורך כדי לשמור על אותה רמה של נוזל. כאשר הדלעת היא מכרז, להוסיף את אבקת קארי soymilk. באמצעות בלנדר יד, מחית בקבוצות עד חלקה, או להעביר לבלנדר להתמזג בקבוצות.
מוסיפים מלח ואבקת קארי נוספת לפי הטעם, מוסיפים עוד נוזל אם הוא עבה מדי, ושומרים אותו חם בזמן שאתה מכין את התירס.
מניחים את גרעיני התירס בתבנית אפייה גדולה, רדודה, לא מקל.
מפזרים קצת פלפל טחון טרי, ולרסס את החלק העליון של התירס קלות עם שמן זית, אם תרצה בכך.
מניחים בתנור מתחת לגריל, ערבוב לעתים קרובות, עד התירס מתחיל חום. תסתכל טוב! זה צריך לקחת רק כמה דקות-קצת יותר עבור תירס קפוא מאשר טרי. הקפד לא לבשל יתר על המידה או התירס יקבל גומי. מחלקים את התירס והמרק ל 4 מנות ומגישים את המרק עם תירס קלוי מפוזר על גבי.