דלעת מתובלת סיציליאנית
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ומנה צדדית טבעונית? דלעת מתובלת סיציליאנית יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר מגורען, עלי נענע, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. מתכונים דומים: עוף סיציליאני חריף, עוף אפוי סיציליאני חריף, ו סלט ירקות סיציליאני בגריל עם טוסט Gruyère מתובל.
הוראות
חותכים את בשר הדלעת כפי שהיית מלון, לפרוסות ארוכות, חצי ירח בצורת בערך 1 ס " מ עבה.
מחממים את שמן הזית במחבת רדודה גדולה ומטגנים את הדלעת עם שן השום במשך כ 3 דקות, משליכים את השום ברגע שהוא צבעים. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות. כאשר כל פרוסות הדלעת מטוגנות, להחזיר אותם למחבת, ניקוז כל עודף שמן הראשון. תוריד את החום.
לדלות את פרוסות הדלעת עם הסוכר וקינמון.
מערבבים היטב, ואז מפזרים עם חומץ, מנטה ופלפל לפי הטעם. מכסים עם מכסה או צלחת, ולהשאיר להחדיר לפחות 15 דקות לפני ההגשה חם או קר.